Mafie - České Budějovice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mafie - České Budějovice

Forum vícedenní městské hry v Českých Budějovicích - Mafie

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Katasch - karta

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
katasch

Poèet pøíspìvkù : 3

Katasch - karta Empty
PříspěvekPředmět: Katasch - karta   Katasch - karta EmptySat May 15, 2010 8:59 pm

Takže, doufám, že teď mi to už konečně půjde poslat! Ten komu patří můj život ( nebo lépe) moje smrt, nechť si zkontroluje jestli má správnou verzi mojí karty. posílala jsem dvě jednu blbou a jedno lepší předělanou / přesnější /. tak blbá je ta, ve které je ve čtvrtek napsáno Zuš Strnadů. když tak požádejte organizátory o tu druhou díky :-D .... jinak dost často někdy i vícekrát za den chodím ke špačkům k jezu se psem nebo kámošem/a... občas je tam životu nebezpečno, takže vrrrr pa
Návrat nahoru Goto down
Suzy Lafayette

Suzy Lafayette

Poèet pøíspìvkù : 13

Katasch - karta Empty
PříspěvekPředmět: Re: Katasch - karta   Katasch - karta EmptySun May 16, 2010 2:26 am

katasch napsal:
Takže, doufám, že teď mi to už konečně půjde poslat! Ten komu patří můj život ( nebo lépe) moje smrt, nechť si zkontroluje jestli má správnou verzi mojí karty. posílala jsem dvě jednu blbou a jedno lepší předělanou / přesnější /. tak blbá je ta, ve které je ve čtvrtek napsáno Zuš Strnadů. když tak požádejte organizátory o tu druhou díky :-D .... jinak dost často někdy i vícekrát za den chodím ke špačkům k jezu se psem nebo kámošem/a... občas je tam životu nebezpečno, takže vrrrr pa
...tvuj vrah by měl mít správnou verzy karty...
Návrat nahoru Goto down

Katasch - karta
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» od katasch pro vraha :) - info na tento týden (průběžně ho budu doplňovat)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mafie - České Budějovice :: mafie české budějovice :: Deníčky-
Přejdi na: