Mafie - České Budějovice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mafie - České Budějovice

Forum vícedenní městské hry v Českých Budějovicích - Mafie

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Mord: Tonny (oběť)

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Tonny

Poèet pøíspìvkù : 4

Mord: Tonny (oběť) Empty
PříspěvekPředmět: Mord: Tonny (oběť)   Mord: Tonny (oběť) EmptyMon May 17, 2010 9:09 pm

Tak jako já jsem zabil Elmiru, někdo měl políčeno na mě... nečekal jsem ale že bduu tak hloupý a nechám si ho tak snadn proniknout pod kůži. Poté co jsem před místní jídelnou dodiskutovával s přáteli o plánu smrti jedné dívky, viděl jsem člena nepřátelského gangu procházet sotva dva metry ode mne... neuvědomil jsem si ale že zrovna on může chtít to , co jsem v tu chvíli ještě měl... můj život. Zašel do jídelny a já s přáteli jsem se rozhodl jít domů, po cestě mi jeden z nich podal bágl s drogami a sám ještě notně sjetý mi lhostejně ukázal za zádna a znuděně řekl "hele". Zatímco jsem se pomalu otáčel, prolítla mi zády notná dávka železa z Thompsnu. Přiběhl tak tiše a nepozorovaně, že jsem už jen poplival sfetovanému přiteli boty svou krví a pak v bolestech umřel.
Návrat nahoru Goto down
hattori

Poèet pøíspìvkù : 10

PříspěvekPředmět: Re: Mord: Tonny (oběť)   Mord: Tonny (oběť) EmptyMon May 17, 2010 9:14 pm

Tonny napsal:
Tak jako já jsem zabil Elmiru, někdo měl políčeno na mě... nečekal jsem ale že bduu tak hloupý a nechám si ho tak snadn proniknout pod kůži. Poté co jsem před místní jídelnou dodiskutovával s přáteli o plánu smrti jedné dívky, viděl jsem člena nepřátelského gangu procházet sotva dva metry ode mne... neuvědomil jsem si ale že zrovna on může chtít to , co jsem v tu chvíli ještě měl... můj život. Zašel do jídelny a já s přáteli jsem se rozhodl jít domů, po cestě mi jeden z nich podal bágl s drogami a sám ještě notně sjetý mi lhostejně ukázal za zádna a znuděně řekl "hele". Zatímco jsem se pomalu otáčel, prolítla mi zády notná dávka železa z Thompsnu. Přiběhl tak tiše a nepozorovaně, že jsem už jen poplival sfetovanému přiteli boty svou krví a pak v bolestech umřel.
no jo tonny nechybělo moc a mohl si poctít mojí brokovnici
Návrat nahoru Goto down
Don Menoak

Don Menoak

Poèet pøíspìvkù : 6

PříspěvekPředmět: Jídelna   Mord: Tonny (oběť) EmptyMon May 17, 2010 9:30 pm

Lol, dneska v jídelně nás bylo hodně co? Basketball
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mord: Tonny (oběť)   Mord: Tonny (oběť) Empty