Mafie - České Budějovice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mafie - České Budějovice

Forum vícedenní městské hry v Českých Budějovicích - Mafie

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Mord - Don Menoak (oběť)

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Don Menoak

Don Menoak

Poèet pøíspìvkù : 6

Mord - Don Menoak (oběť) Empty
PříspěvekPředmět: Mord - Don Menoak (oběť)   Mord - Don Menoak (oběť) EmptyWed May 19, 2010 4:09 pm

Byl krásný den a já se, po několika neúspěšných lovech, rozhodl, že oddělam Bosse jedné rodiny který mi už hodně dluží, skryté za společností ČSAD. Proto jsem se přemístil do obchodního centra, kde má společnost sídlo,vyšel do honího patra, abych měl přehled kde je kdo,a čekal .Vyčkávání bylo zdlouhavé a uspávající. Najednou mi od hlavy až po paty zamrazilo. Takovej ten strašnej pocit že za váma někdo stojí. Tak jsem se otočil. V mikrospánku jsem hleděl do hlavně nabité zbraně a v pozadí smějící se obličej vraha. "Víš jaký to je pocit?" řekl. Už mačkal spoušt a mě se v mysli vybavilo je jedno: "Život je nepředvídatelná hazardní akční hra. GAME OVER!" . Ozvalo se cvaknutí! Pistole zklamala. Štěstěna byla tentokrát na mé straně. Zabiják však zareagoval rychleji. S neočekávatelnou silou mě udežil levačkou do brady. Já zavrávoral dozadu k zábradlí. Vrahoun neváhal, vzal mě za košili a přehodil přes zábradlí. Přežil bych , kdybych nedopadl na eskalátory. (bylo to trošku jinak ) affraid
Návrat nahoru Goto down
Elmira

Elmira

Poèet pøíspìvkù : 16

Mord - Don Menoak (oběť) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mord - Don Menoak (oběť)   Mord - Don Menoak (oběť) EmptyWed May 19, 2010 6:12 pm

Taky super napad, kdyz mas na karte napsano, ze ve 14 odjizdis z nadrazi, tak tam cekat do 15 na obet Very Happy
Návrat nahoru Goto down

Mord - Don Menoak (oběť)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Mord: Don Menoak (vrah)
» Mord: vratazamis (oběť)
» Mord: Elmira (oběť)
» Mord: Maggie (obět)
» Mord:Florentýna(oběť)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mafie - České Budějovice :: mafie české budějovice :: Reporty-