Mafie - České Budějovice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mafie - České Budějovice

Forum vícedenní městské hry v Českých Budějovicích - Mafie

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

První schůzka... ;)

Goto down 
+2
zibi
axi12
6 posters
AutorZpráva
axi12

axi12

Poèet pøíspìvkù : 8

První schůzka... ;) Empty
PříspěvekPředmět: První schůzka... ;)   První schůzka... ;) EmptyThu May 13, 2010 7:34 pm

Koukám, že by tady asi nikdo nenapsal nic k první schůzce, takže tímto se tu prosím vyjadřujte Wink Jestli máte nějaké nápady, tak je sem taky piště... Smile

A prosím! Šetřete kritikou Wink Přeci jen je to nultý (zkušební) ročník, ve kterém se vychytají všechny chyby a příští - první ročník již bude ok Wink

Takže nějaká kladná kritika? pirat
Návrat nahoru Goto down
zibi

Poèet pøíspìvkù : 1

PříspěvekPředmět: Re: První schůzka... ;)   První schůzka... ;) EmptyThu May 13, 2010 7:57 pm

axi12 napsal:
Koukám, že by tady asi nikdo nenapsal nic k první schůzce, takže tímto se tu prosím vyjadřujte Wink Jestli máte nějaké nápady, tak je sem taky piště... Smile

A prosím! Šetřete kritikou Wink Přeci jen je to nultý (zkušební) ročník, ve kterém se vychytají všechny chyby a příští - první ročník již bude ok Wink

Takže nějaká kladná kritika? pirat
Mně to přišlo úplně na pohodu - ani sem nečekal, že tam budete mít projektor... Kostými byly taky fajn, takže pro mě milé překvapení. A ty drobné zmatky na závěr nebyla vaše chyba, způsobili je ti, co neměli slušnost ohlásit předem, že nedorazí...
Návrat nahoru Goto down
Suzy Lafayette

Suzy Lafayette

Poèet pøíspìvkù : 13

PříspěvekPředmět: Re: První schůzka... ;)   První schůzka... ;) EmptyThu May 13, 2010 8:18 pm

hezké slyšet, doufám, že to tak berou všichni, myslím že první ročník bude rozhodně o stupeň lepší... Surprised
Návrat nahoru Goto down
vratazamis

Poèet pøíspìvkù : 4

PříspěvekPředmět: Re: První schůzka... ;)   První schůzka... ;) EmptyThu May 13, 2010 8:20 pm

Mě se sraz taky líbil a zmatky se dali čekat no Very Happy ale nebyly tak velký, doufám že brzo bude po městě cítit ten nádherný mrtvolný pach (teda snad ne ze mě lol! )
Návrat nahoru Goto down
axi12

axi12

Poèet pøíspìvkù : 8

PříspěvekPředmět: Re: První schůzka... ;)   První schůzka... ;) EmptyThu May 13, 2010 8:25 pm

Suzy Lafayette napsal:
hezké slyšet, doufám, že to tak berou všichni, myslím že první ročník bude rozhodně o stupeň lepší... Surprised
O stupeň? ... Minimálně o dva!!! Razz Wink
Návrat nahoru Goto down
Florentýna

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: Re: První schůzka... ;)   První schůzka... ;) EmptyThu May 13, 2010 9:15 pm

Tak od toho je to nultý ročník, aby se vychytaly chyby, ne? Ale jinak musim pochválit, ona jen ta snaha ten život v budějcích trochu oživit je chvályhodná a takovouhle hru jsem si už dlouho chtěla zahrát Smile tak teď už si jen užít to mordování a už se těšim na after Laughing
Návrat nahoru Goto down
Doña Lucia

Doña Lucia

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: Re: První schůzka... ;)   První schůzka... ;) EmptyThu May 13, 2010 9:43 pm

První schůzka byla moc fajn. Jsem zvědavá, jak to bude klapat a jestli se nám kruh opravdu zúží jenom na dva . Těším se na první oběť Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: První schůzka... ;)   První schůzka... ;) Empty

Návrat nahoru Goto down

První schůzka... ;)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mafie - České Budějovice :: mafie české budějovice :: Všehochuť-
Přejdi na: