sára angelo
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 06. 05. 10
| Předmět: Mord: Don Menoak (vrah) Wed May 19, 2010 9:24 pm | |
| Na dnešní plánovanou akci málem nedošlo...už od rána jsem měla divné mrazení v zádech....brzo odpoledne jsem vycházela ze školy...vyšla jsem z hlavních dveří, otočila jsem se a u zdi stála osoba v černém kabátě s rukama za zády....podívala jsem se jí do očí a bylo jasné, že po mně jde...v tu chvíli vytáhla svou zbraň, ale naštěstí nestihla zaútočit....okamžitě jsem začala utíkat a schovala se do bezpečí... zpět ale k mé akci....na kartě jsem zjistila v kolik a odkud má oběť odjíždí do svého doupěte...bylo to na střeše jednoho obchodního domu....se svými kumpány jsem se vydala na místo... bylo tam hodně rušno a svou oběť jsem nejdřív nemohla najít...tu jsem se otočila a spatřila jsem ho, jak přichází...stoupl si kousek od nás a čekal...ještě jsem se ujišťovala, zda je to opravdu ten, koho mám zabít (nerada si špiním ruce krví nevinných)...najednou se sebral a odešel opodál, opřel se o zábradlí a skoro nevnímal okolní svět...to bylo tak neobezřetné, vůbec si nedával pozor...v ten okamžik přišla moje chvíle, čas ukončit jeho život...vytáhla jsem svojí nejoblíbenější upilovanou brokovnici, zezadu jsem k němu přišla a položila mu ruku na rameno ....otočil hlavu a já viděla strach v jeho očích....namířila jsem na něj a stiskla spoušť....jeho tělo se skácelo k zemi, z kapsy jsem mu vytáhla kartu další oběti a zmizela odtud...moje vražedná cesta pokračuje...těšte se | |
|
Elmira
Poèet pøíspìvkù : 16 Join date : 02. 05. 10
| Předmět: Re: Mord: Don Menoak (vrah) Fri May 21, 2010 10:31 pm | |
| krasna predstava, jak nekdo rozstreluje memu bratrovi oblicej brokovnici | |
|
Aodh
Poèet pøíspìvkù : 7 Join date : 03. 05. 10 Age : 29 Location : Hrdějovice
| Předmět: Re: Mord: Don Menoak (vrah) Sat May 22, 2010 2:05 am | |
| - Elmira napsal:
- krasna predstava, jak nekdo rozstreluje memu bratrovi oblicej brokovnici
nahodou upilovaná brokovka je stylová xD | |
|
Don Menoak
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 01. 05. 10
| Předmět: Re: Mord: Don Menoak (vrah) Sat May 22, 2010 7:35 am | |
| - Elmira napsal:
- krasna predstava, jak nekdo rozstreluje memu bratrovi oblicej brokovnici
A jak moje kousky mozku padají na lidi pode mnou... | |
|
sára angelo
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 06. 05. 10
| Předmět: Re: Mord: Don Menoak (vrah) Sat May 22, 2010 11:54 pm | |
| bejt váma, moc si z toho srandu nedělám....abych si na vás někde nepočkala .... | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Mord: Don Menoak (vrah) | |
| |
|