Mafie - České Budějovice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mafie - České Budějovice

Forum vícedenní městské hry v Českých Budějovicích - Mafie

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Mord: Don Menoak (vrah)

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
sára angelo

Poèet pøíspìvkù : 6

Mord: Don Menoak (vrah) Empty
PříspěvekPředmět: Mord: Don Menoak (vrah)   Mord: Don Menoak (vrah) EmptyWed May 19, 2010 9:24 pm

Na dnešní plánovanou akci málem nedošlo...už od rána jsem měla divné mrazení v zádech....brzo odpoledne jsem vycházela ze školy...vyšla jsem z hlavních dveří, otočila jsem se a u zdi stála osoba v černém kabátě s rukama za zády....podívala jsem se jí do očí a bylo jasné, že po mně jde...v tu chvíli vytáhla svou zbraň, ale naštěstí nestihla zaútočit....okamžitě jsem začala utíkat a schovala se do bezpečí...

zpět ale k mé akci....na kartě jsem zjistila v kolik a odkud má oběť odjíždí do svého doupěte...bylo to na střeše jednoho obchodního domu....se svými kumpány jsem se vydala na místo... bylo tam hodně rušno a svou oběť jsem nejdřív nemohla najít...tu jsem se otočila a spatřila jsem ho, jak přichází...stoupl si kousek od nás a čekal...ještě jsem se ujišťovala, zda je to opravdu ten, koho mám zabít (nerada si špiním ruce krví nevinných)...najednou se sebral a odešel opodál, opřel se o zábradlí a skoro nevnímal okolní svět...to bylo tak neobezřetné, vůbec si nedával pozor...v ten okamžik přišla moje chvíle, čas ukončit jeho život...vytáhla jsem svojí nejoblíbenější upilovanou brokovnici, zezadu jsem k němu přišla a položila mu ruku na rameno ....otočil hlavu a já viděla strach v jeho očích....namířila jsem na něj a stiskla spoušť....jeho tělo se skácelo k zemi, z kapsy jsem mu vytáhla kartu další oběti a zmizela odtud...moje vražedná cesta pokračuje...těšte se Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Elmira

Elmira

Poèet pøíspìvkù : 16

PříspěvekPředmět: Re: Mord: Don Menoak (vrah)   Mord: Don Menoak (vrah) EmptyFri May 21, 2010 10:31 pm

krasna predstava, jak nekdo rozstreluje memu bratrovi oblicej brokovnici Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Aodh

Aodh

Poèet pøíspìvkù : 7

PříspěvekPředmět: Re: Mord: Don Menoak (vrah)   Mord: Don Menoak (vrah) EmptySat May 22, 2010 2:05 am

Elmira napsal:
krasna predstava, jak nekdo rozstreluje memu bratrovi oblicej brokovnici Very Happy

nahodou upilovaná brokovka je stylová xD
Návrat nahoru Goto down
Don Menoak

Don Menoak

PříspěvekPředmět: Re: Mord: Don Menoak (vrah)   Mord: Don Menoak (vrah) EmptySat May 22, 2010 7:35 am

Elmira napsal:
A jak moje kousky mozku padají na lidi pode mnou...
Návrat nahoru Goto down
sára angelo

PříspěvekPředmět: Re: Mord: Don Menoak (vrah)   Mord: Don Menoak (vrah) EmptySat May 22, 2010 11:54 pm

bejt váma, moc si z toho srandu nedělám....abych si na vás někde nepočkala Twisted Evil .... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mord: Don Menoak (vrah)   Mord: Don Menoak (vrah) Empty

Návrat nahoru Goto down

Mord: Don Menoak (vrah)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Mord - Don Menoak (oběť)
» Mord: Don Capo (vrah)
» Mord: Scarlett(vrah)