Mafie - České Budějovice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mafie - České Budějovice

Forum vícedenní městské hry v Českých Budějovicích - Mafie

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Mord: Culík4 (vrah)

Goto down 
AutorZpráva
Culík4

Poèet pøíspìvkù : 4

Mord: Culík4 (vrah) Empty
PříspěvekPředmět: Mord: Culík4 (vrah)   Mord: Culík4 (vrah) EmptyThu May 20, 2010 2:10 pm

Probudila jsem se do podmračeného deštivého dne. A hned mě napadlo, že dnešek je ideální den na vraždu. Twisted Evil
Po urputném dnu stráveném ve škole a přemýšlením nad plánem, jak nejlépe usmrtit svou oběť, jsem se vydala na sraz s mým pomocníkem. Spolu jsme se pak vydali na místo, kde moje oběť tráví spoustu času. Jelikož to byla moje první vražda, nechtěla jsem ji udělat střelnou zbraní jako ostatní mafiáni, a proto jsem si s sebou vzala injekční jehlu. Vzala jsem to zadním vchodem a hned zalezla na WC. Připravila jsem si jehlu a vyšla. V tu chvíli se na mě otočily desítky očí v místnosti. Zpanikařila jsem, a proto jsem se rychle vydala k mé oběti. Rychle jsem ji píchla jehlu do stehna, které měla nejméně chráněné oblečením. Jed začal působit nečekaně rychle. Hned, jak upustila batoh, jsem ho sebrala a začala hledat svou další oběť. Našla jsem ji! Mezitím, co jsem si uklízela kartičku do batohu, si lidi všimli mé zabité oběti. Rychle jsem otevřela dveře a snažila se, co nejrychleji zmizet z mé moc nepovedené vraždy… tongue
Návrat nahoru Goto down

Mord: Culík4 (vrah)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Mord: Don Capo (vrah)
» Mord: Scarlett(vrah)
» Mord: Don Garry (vrah)
» Mord: Elmira (vrah)
» Mord: Kindervajicko (vrah)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mafie - České Budějovice :: mafie české budějovice :: Reporty-