Mafie - České Budějovice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mafie - České Budějovice

Forum vícedenní městské hry v Českých Budějovicích - Mafie

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Mord: Zibi (vrah)

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Aodh

Aodh

Poèet pøíspìvkù : 7

Mord: Zibi (vrah) Empty
PříspěvekPředmět: Mord: Zibi (vrah)   Mord: Zibi (vrah) EmptyThu May 20, 2010 8:43 pm

prožil jsem si klidný den ve škole a pak po těláku jsem se rozhodl omrknout blouda. a co nevidím. kořist na místě pěkně si hoví na bárečku. tak jsem si řekl: jdu na něj. ae nešel jsem. příliš mnoho kumpánů a svědků. tak jsem se rozhodl že si splaším komplice z řad neregistrovaných zájemnců o mafii. a tak sem se projel 14, vyzvedl jsem komplice a pak 17 zpět. jakmile jsem dorazil k bloudovi, nakoukávám dovnitř a hle. kořist přímo proti mě opouští bar. okamžitě jsme se je jali sledovat do metropolu, kde si sedla i s kumpány do restaurace a nejspíše koukali na hokej. tak sme "rozkošně zakempili" na schodech tesne vedle restauračky. málem jsme ji o hodinu a pul prošvihli, když mizela, ale opět jsme se za ni pověsili a sledovali asi deset minut, než se od kumpánů oddělil. Ted je ta pravá chvíle řek jsem si a pobídnut komplicem s vidinou dvou odměn jsem se po své oběti vrhnul. vzal jsem ho za nohy a vysklil jsem s ním hladové okno. otřesena se kořist těžce zvedala, přišel jsem k němu a vytáh jsem ho na domácí půdu, totiž do blízkého metalshopu. praštil jsem s ní o pult a přikurtoval co jsem měl poblíž. obsluha shopu zatím utekla. a jak jsem se vyžíval v tom utrpení, vzal jsem CD a rozlomil ho napůl. a začal jsem ji párat a párat a páral jsem a skončil jsem, až když mi v ruce zůstalo eště tlukoucí srdce. vyrval jsem ho a utekl i s mým komplicem, který se mi sladce odvěčil za můj výkon xD Smile

PS: není mi zcela jasné, jak na depsat report, tudíž pro upřesnění Zibi zabit mnou
Návrat nahoru Goto down
Elmira

Elmira

Poèet pøíspìvkù : 16

PříspěvekPředmět: Re: Mord: Zibi (vrah)   Mord: Zibi (vrah) EmptyFri May 21, 2010 10:41 pm

WoW! Tak takhle dlouho by se mi nechtelo ho pronasledovat, bych ho zabil co nejdriv Very Happy .... ale teda zaver zajimavej, i kdyz trochu nerealnej, ke konci vrazdy cedeckem vyriznout srdce Very Happy ... Buh vi, jestli to rozdejcha do pristiho kola
Návrat nahoru Goto down
Aodh

Aodh

Poèet pøíspìvkù : 7

PříspěvekPředmět: Re: Mord: Zibi (vrah)   Mord: Zibi (vrah) EmptySat May 22, 2010 2:03 am

tak když kolem sebe měl dva kumpány, a pak sem kolem něj furt tak nějak točili, tak sem si na vhodnou chvíli musel počkat. přeci jen první obět tak sem to nesměl nechat náhodě xD a myslím že do příště to rozdejchá. o nic jinýho totiž nepřišel. xD Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Mord: Zibi (vrah)   Mord: Zibi (vrah) Empty

Návrat nahoru Goto down

Mord: Zibi (vrah)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Mord: Kindervajicko (vrah)
» mord: Elot (vrah)
» Mord: Don Menoak (vrah)