Mafie - České Budějovice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mafie - České Budějovice

Forum vícedenní městské hry v Českých Budějovicích - Mafie

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Evita Morenzo

Goto down 
AutorZpráva
Evita Morenzo

Poèet pøíspìvkù : 6

Evita Morenzo Empty
PříspěvekPředmět: Evita Morenzo   Evita Morenzo EmptyThu May 13, 2010 7:58 pm

Hej vrahu, zejtra nejdu do školy ale do domova důchodců na dobrou vodu, takže končim asi tak ve 12 a pak jedu autem domů Wink Nezlobte se na mě, ale já vážně nevěděla kam to napsat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Evita Morenzo

Evita Morenzo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Evita Morenzo   Evita Morenzo EmptyFri May 14, 2010 6:30 pm

Takže zítra jsem (možná - v tom dešti se mi tam moc nechce) na beach volleyball turnaji na hřištích u všesportovky, cca od 8:30 do tý doby než to skončí nebo neutečem Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Evita Morenzo

Evita Morenzo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Evita Morenzo   Evita Morenzo EmptyTue May 18, 2010 4:33 pm

Dne 19.5. odjíždím na železného studenta od Peugeotu u výstaviště v 10:30 a vracím se až v neděli 23.5.
Návrat nahoru Goto down
Evita Morenzo

Evita Morenzo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Evita Morenzo   Evita Morenzo EmptyMon May 24, 2010 3:31 pm

Zítra v Út 25.5. nám odpadá 1.hod, takže jdu do školy až na devátou a končím v 12:50
Návrat nahoru Goto down
Evita Morenzo

Evita Morenzo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Evita Morenzo   Evita Morenzo EmptyWed May 26, 2010 2:39 pm

Dne 26.5. hrajeme volejbalový zápas na hlincově hoře cca od 17:00 a bude to končit cca 19:00 a ve čtvrtek nemám kytaru, takže mi škola končí cca v 15:00 . Trénink normálně od 17:30 do 18:30 v čéčovce.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Evita Morenzo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Evita Morenzo   Evita Morenzo Empty

Návrat nahoru Goto down

Evita Morenzo
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Mord: Evita Morenzo (vrah)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Mafie - České Budějovice :: mafie české budějovice :: Deníčky-