Mafie - České Budějovice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Mafie - České Budějovice

Forum vícedenní městské hry v Českých Budějovicích - Mafie

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Mord: Elmira (vrah)

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Tonny

Poèet pøíspìvkù : 4

Mord: Elmira (vrah) Empty
PříspěvekPředmět: Mord: Elmira (vrah)   Mord: Elmira (vrah) EmptyFri May 14, 2010 3:18 pm

Stalo se, dostal jsem ho dost podle ale alespon rychle a bezbolestně... věděl jsem že jejich rodina plánuje své akce v místní jídelně, většinou sem chodí jen pobudové co nemaj co jíst. Perfektní místo kde se schovat před policajtama a zvědavou veřejností... jelikož mi fotka kterou mi dall kmotr moc neřekla musel jsem požádat svého nejmennovaného známého, který s ním měl nevyřízené účty, aby mi ho pomohl najít. Poté co jsem věděl kdo to je, jak vypadá a kde sedí šel jsm na jistotu. Šel jsem radši tak aby moje cesta vedla jemu za zády. Pak už to šlo všechno rychle, dostal jsem se na metr k němu a pozvedl svůj připravený Colt 1911.. Obličeje jeho kumpánů, ohozené krvíz jeho hlavy, se zdáli v prvních sekundách hodně zaskočené... dost mě ale překvapila pohotová reakce některých z nich, kteří bleskově začali vytahovat své zbraně a pohotově pálit, jen na štestí mě nikdo z nich netrefil. Venku už na mě čekal kmotrův posel s autem, který mě odvezl do bezpečí... tupci ani se nás nesnažili zastavit.

(pozn. soráč vim že to bylo dost srabský dostat tě v jídelně ale byla to jediná šance jak tě dostat ještě před víkendem a do borovan se mi fakt nechtělo Smile)

Naposledy upravil Tonny dne Fri May 14, 2010 10:45 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Don Menoak

Don Menoak

Poèet pøíspìvkù : 6

Mord: Elmira (vrah) Empty
PříspěvekPředmět: First Blood   Mord: Elmira (vrah) EmptyFri May 14, 2010 6:45 pm

FIRST BLOOD!! dobrej příběh, dobře jsi mu to nandal albino
Návrat nahoru Goto down

Mord: Elmira (vrah)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Mord: Elmira (oběť)
» Mord: Elmira (třetí pohled)
» Mord: Don Capo (vrah)
» Mord: Scarlett(vrah)
» Mord: Don Garry (vrah)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru